dezeen watch store by post-office

dezeen_watch_store_post office UK[all images courtesy of post-office | photographer: luke hayes]

designed by london-based design practice post-office led by philippe malouin, the interior of dezeen’s london watch store is minimal yet rich in details.

the “wall” composed by reclaimed victorian windows shown in above image is one of my favorite details in this place.

dezeen_watch_store_post office Uk_5

dezeen_watch_store_post office UK_6+ daylight lamp: each individual slat is lined with LEDs that replicate the color temperature of daylight (see more design details here)

dezeen_watch_store_post office UK_4

dezeen_watch_store_post office UK_2[all images courtesy of post-office | photographer: luke hayes]

check out the article from dezeen for more interior images!

dezeen watch store by post-office

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s